5-6 Ekim 2022, 1. Sınıf Öğrencileri Oryantasyon Günleri Duyurusu

YÜKSEKOKULUMUZ 1. SINIF ÖĞRENCİLERİNE ÖNEMLİ DUYURU

5-6 Ekim 2022, 14:00-17:00, Yabancı Diller Yüksekokulu Önü Festival Alanında gerçekleştirilecek olan Oryantasyon Günleri ve Açılış Şenliği’nde Yüksekokulumuz için açılacak stantlarda broşür, birimin tanıtımını sağlayacak materyal ve ekipmanlar ile Yüksekokulumuz öğretim elemanlarının Sizlerin Üniversitemizi ve Yüksekokulumuzu daha iyi tanımanızı sağlayacak programları ve tanıtımları olacaktır.

5-6 Ekim 2022 Çarşamba ve perşembe günleri saat: 13:30'da Yüksekokulumuz önünden İki Eylül kampüsüne siz katılımcı öğrencilerimiz için otobüs kaldırılacaktır.

Oryantasyon programlarına katılımınız siz yeni kayıt yaptıran 1.sınıf öğrencilerimiz için çok yararlı olacağı, aklınızda kalan sorulara cevaplar bulacağınız bir program olmasından dolayı çok faydalı olacaktır.

İlgilenecek öğrencilerimize önemle duyurulur.

Ulaştırma Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü