Mezuniyet Töreni Provası ve Cüppe-Kep Dağıtımı Hakkında

Değerli öğrencilerimiz,

Üniversitemiz İki Eylül Kampüsü Stadyumunda 11 Haziran 2023 Pazar saat 17:00-21:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek "Mezuniyet Töreni" ve bu törenin 10 Haziran 2023 Cumartesi saat 16:00'da Stadyumda gerçekleştirilecek "Mezuniyet Töreni Provası"na kendi imkanları dışında gitmek isteyen öğrencilerimiz için Yüksekokulumuz bahçesinden tören alanına her iki gün saat 15:30'da araç hareket edecektir.

Mezuniyet Töreni için cüppe, kep ve püskül dağıtımı Öğrenci işleri servisinde devam etmekte olup, hafta sonu her iki gün saat 12:00 – 16:00 saatleri arasında Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Servisinde mezuniyet törenine katılmak için listeye adlarını yazdıran mezun öğrencilerimize cüppe, kep ve püskül dağıtımı devam edecektir.

Kimlik karşılığı dağıtılan cüppelerin tören sonrasında mutlaka aynı servise teslim edilmesi önem arz etmektedir.

Törene katılacak tüm mezun öğrencilerimize önemle duyurulur.