ESTÜ-TEKNOTAM Akademi Eğitim Programı Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz,

2022-2023 eğitim öğretim yılında sektörün uzmanlarından eğitim alacağınız ESTÜ-TEKNOTAM Akademi’nin eğitimlerine katılma fırsatını kaçırmayın. Yıl boyunca TEKNOTAM uzmanlarıyla geleceğin yazılım teknolojilerini tanıyacak ve son gelişmeleri takip etme imkanı yakalayacaksınız.

14 Aralık Çarşamba günü saat 16:00’da “Yazılıma Giriş” eğitimi ile başlayacak olan program, her hafta Çarşamba günleri 16:00-18:00 saatleri arasında farklı yazılım teknoloji konuları üzerine düzenlenecek olan çevrimiçi eğitimler ile devam edecek ve 17 Mayıs 2023 “Derin Öğrenme” semineri ile sona erecektir. Ölçme değerlendirme süreçleri sonucunda TEKNOTAM, ESTÜ-TEKNOTAM Akademi programına katılan öğrencilere staj, proje tabanlı staj, üniversite-sanayi işbirliği projeleri ve aday mezun programına dahil olma imkanı sunabilecektir.

Eğitimlere katılmak isteyen öğrencilerimizin başvurularını https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeS_ljeCX--3QIZcw-NhDtgo3mlZPldFdn_nYvTayilYFxRUA/viewform adresi üzerinden 11 Aralık 2022 saat 23.59’a kadar tamamlamaları gerekmektedir. Çevrim içi eğitimlerin erişim bağlantıları her hafta düzenli olarak kayıt esnasında verdiğiniz eskisehir.edu.tr uzantılı mail adresleri üzerinden paylaşılacaktır.