ESTÜ - BAŞARSOFT Akademi İle Coğrafi Bilgi Sistemlerini Öğrenmeye Ne Dersiniz?

Değerli öğrencilerimiz,

Üniversitemiz ile Başarsoft Bilgi Teknolojileri A.Ş. arasında 5 Mart 2021 tarihinde imzalanan protokol ile hayata geçen ESTÜ-BAŞARSOFT AKADEMİ programı 12 Ekim 2023 Perşembe günü başlıyor.

Eğitimler her hafta perşembe günü saat 16:00-17:00 saatleri arasında çevrimiçi ortamlarda gerçekleştirilecektir. Toplam 2 modülden oluşan akademi programında devam şartı aranmakta ve bir sonraki modüle geçmek için bir önceki modülden başarılı olma şartı gerekmektedir. Akademi programı süresi boyunca Whatsapp grubu üzerinden duyurular yapılacaktır. Bu sebeple akademi programına başvuru yapacak öğrenciler için Whatsapp kullanımı zorunludur.

Başvurunuzun kabul durumu en geç 11 Ekim 2023 Çarşamba gününe kadar e-posta üzerinden sizlere iletilecektir. Bu tarihe kadar maillerinizin hem gelen hem de gereksiz kutusunu kontrol etmeyi unutmayınız.

Sadece aşağıda verilen programlarda öğrenim gören öğrencilerimizin başvuruları değerlendirilecektir. Başvuru bağlantısı aşağıda paylaşılmıştır. Son başvuru 9 Ekim 2023 saat 17:00'dir.

• Lojistik Programı
  • Raylı Sistemler Elektrik ve Elektroniği Programı