Asım'ın Nesli V. Gençler Arası Öykü Yarışması

Değerli öğrencilerimiz,

Gençlerin yazma becerilerini ortaya  çıkararak  edebiyat  alanına  ilgilerini  arttırmak,  kişisel  ve  sosyal  gelişimlerini desteklemek;  duygu,  düşünce,  hayal  dünyası  ve  gözlem  yeteneklerini  keşfetmek,  Türkçeyi doğru  ve etkili  kullanmalarını  sağlamak ayrıca  okuma  ve  yazma alışkanlıklarını  geliştirmek amacıyla  ''Asrın  Öyküsü'',  sloganıyla  ''Asım'ın  Nesli  V.  Gençler  Arası  Öykü  Yarışması'' düzenlenecektir.

Asım'ın Nesli V. Gençler Arası Öykü Yarışması'na katılmak isteyen 13-17 ve 18-25 yaş aralığındaki tüm gençler gsbbiz.gsb.gov.tr adresi üzerinden www.turkiye.gov.tr (E-Devlet) aracılığıyla 15 Şubat-03 Mayıs 2024 tarihleri arasında başvuru yapabileceklerdir.

Söz  konusu  yarışmaya  katılmak  isteyen  tüm  öğrencilerin belirtilen tarihlerde başvurularını online ortamda veya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı tüm Gençlik Merkezlerinde  (Tepebaşı Gençlik Merkezi  -  Hoşnudiye  Mah.  Siloönü  Sok.  No:10/B Tepebaşı/Eskişehir,  Eskişehir Gençlik Merkezi  -  Arifiye  Mah.  Postane  Sok. No:10 Odunpazarı/Eskişehir, Şehit Suat Çelik Gençlik Merkezi - Büyükdere Mah. Elveren Sok. No:1 Odunpazarı/Eskişehir, Yunus Emre Gençlik Merkezi  - Orta Mah. Çürük Hoca Sok. No:28 Odunpazarı/Eskişehir) yapmaları gerekmektedir.