ULAŞTIRMA MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİ GELECEĞİNE SAHİP ÇIKIYOR: Fidanları Geleceğe Ulaştırıyor

6. Fidan Dikim Etkinliği

ULAŞTIRMA MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİ GELECEĞİNE SAHİP ÇIKIYOR: Fidanları Geleceğe Ulaştırıyor

Değerli Ulaştırma Meslek Yüksekokulu Öğrencileri,

Üniversitemiz, Sosyal Sorumluluk ve Bilimi Sevdirme Komisyonu tarafından İklim değişikliğine uyum yılı münasebetiyle düzenlenen fidan dikim etkinliği serisinin altıncısı
Ulaştırma Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Geleceğine Sahip Çıkıyor: Fidanları Geleceğe Ulaştırıyor” sloganıyla gerçekleştirilecektir.

Katılım sağlamanız dileğiyle.

Not: Etkinliğe katılan öğrencilerimize sertifika verilecektir. Etkinliğe katılacak öğrencilerin isimlerini Yüksekokul Sekreterliğine bildirmeleri gerekmektedir.

Tarih: 15 Nisan 2022 Cuma

Saat: 10:00

Yer: Eskişehir Teknik Üniversitesi, İki Eyül Kampüsü, Spor Bilimleri Fakültesi çevresi (haritada kırmızı renkle işaretli alan)

Ulaşım: 15 Nisan 2022 Cuma günü saat 09:00’da UMYO önünden araç hareket edecektir.