26 Haziran 2022 Pazar Günkü Mezuniyet Töreni ile İlgili Önemli Duyuru!!!

Yüksekokulumuz öğrencilerinden mezuniyet törenine katılmak için başvuruda bulunan öğrencilerimiz için;

• Cüppe, Kep, Püskül ve davetiyeler okulumuza teslim edilmiş olup, cüppeler kimlik belgesi karşılığı Öğrenci İşleri Servisinden teslim alınacaktır.
  • Kep, Püskül için 100 TL (Yüz Türk Lirası) bedel yatırılarak Öğrenci İşleri Servisimizden teslim alabilirler.
  • Davetiyeler ise başvuruda belirtilen sayıya göre Öğrenci İşleri Sevisinden alınacaktır.
  • Cüppe satışı kesinlikle yapılmayacak olup, cüppeler Kimlik Belgesi karşılığında emanet olarak alınacak ve hiç vakit geçirmeden tekrar öğrenci İşlerine teslim edilerek kimlik belgeleri geri alınacaktır.

Not: Öğrencilere cüppe, kep, püskül verilmesi işlemi 25 Haziran Cumartesi günü tören provasına ve 26 Haziran Pazar günü mezuniyet törenine kadar Öğrenci İşleri Servisinde devam edecektir.