2024-2025 Akademik Yılı Güz Dönemi Kayıt Yenileme Duyurusu

2024-2025 Akademik Yılı Güz Dönemi Kayıt Yenileme Duyurusu için lütfen tıklayınız.

Önemli Not 1: 2024-YKS sonucunda Ulaştırma MYO programlarına yeni kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerimizin 2024-2025 Güz Döneminde alacakları dersler Ulaştırma MYO Öğrenci İşleri Birimi tarafından otomatik olarak yüklenecektir. Söz konusu yükleme işleminin ESTÜ 2024-2025 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Kayıt Yenileme Esasları'na göre 20 Eylül 2024 Cuma günü yapılması planlanmaktadır. İlgili öğrenciler yükleme işleminden sonra ders programlarına Öğrenci Bilgi Sistemi (https://obs.eskisehir.edu.tr) üzerinden ulaşabileceklerdir.

Önemli Not 2: Seçmeli dersler kapsamındaki ESTÜ101 Üniversite Hayatına Giriş dersi 2. sınıf öğrencileri tarafından alınmamalıdır. Bu dersi seçen 2. sınıf öğrencilerimizin ekle-sil haftası sonuna kadar bu dersi bırakarak farklı bir seçmeli ders almaları gerekmektedir.

Önemle duyurulur!