2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Hakkında

Üniversitemiz 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 11 Haziran 2023 Pazar günü aşağıda yer alan program dahilinde tüm akademik birimlerimizle birlikte İki Eylül Kampüsü Stadyumunda gerçekleştirilecektir.

Törenin Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başlayacak ilk bölümünde; Senato ve Yönetim Kurulu üyelerimizin, Birim Yöneticilerimizin ve Bölüm/Program Birincilerinin hazır bulunması ve tüm öğretim elemanlarımızın törene akademik giysi ile katılma konusunda gerekli hassasiyeti göstermesi gerekmektedir.

11 Haziran 2023 tarihinde yapılacak olan 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Törenine katılım için;

• UBYS sistemi üzerinden öğrencilerden 22 Mayıs 2023 son tarihli geri dönüşler alınmıştır. Törene katılmak isteyip de sisteme giremeyen veya talep bildirim son tarihini kaçıran öğrenciler, birimlerine başvurmaları halinde cübbe ve keplerini alarak mezuniyet törenine katılabilecektir.
  • Üniversitemiz Genel Sekreterliği tarafından; öğrencilerin kendisinde kalacak olan “kep, püskül, yüzük” ve tören için kiralanacak cübbenin “cübbe kiralama bedeli” toplam 150 TL olarak belirlenmiştir. (Online ödeme kabul edilmemektedir. Ödemelerin Ulaştırma MYO öğrenci işlerine elden yapılması gerekmektedir.)
  •  Cübbe ve kepler; 5 Haziran 2023 tarihinden itibaren Enstitü, Fakülte ve Meslek Yüksekokul birimlerinden öğrencilere teslim edilecektir.

Mezuniyet Töreni Programı

10 Haziran 2023 Cumartesi - Mezuniyet Töreni Provası (Öğrenciler)

16:00 Eskişehir Teknik Üniversitesi Stadyumu

11 Haziran 2023 Pazar