ESTÜ Duyurular

2 Şubat 2024 Cuma YÖK Zorunlu Dersler Bütünleme Sınavı Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz,
2 Şubat 2024 cuma günü saat 10:00'da gerçekleştirilecek YÖK Zorunlu Dersler Bütünleme Sınavına yönelik derslik atamaları işlemi ESTÜ Sınav Hizmetleri Birimi tarafından tamamlanmıştır. Bu kapsamda her öğrencinin aşağıda yer alan dosyada kendine atanan sınıfta sınava girmesi gerekmektedir. İlgili dosyadaki liste öğrenci numarasına göre sıralanmış durumdadır.

İlgili sınava girecek öğrencilerimize önemle duyurulur!

Önemli Notİlgili sınava yönelik çakışma bulunmamaktadır. Sınav AÖF sınavlarında olduğu gibi oturum şeklinde yapılacaktır. Bu kapsamda öğrencilerin önlerine gelecek kitapçık ve optik form ilgili öğrencinin gireceği sınavlara göre düzenlenmiş olacaktır.

Ulaştırma MYO Müdürlüğü

Dosya Adı Tarih Boyutu
YÖK_Zorunlu_Dersler_aday_sinav_yeri_bilgileri_butunleme_UMYO.pdf 31.01.2024 15:46:23 740,16 KB İndir Göster